AVOLON

Het is in 2005 dat chef electro Bruno Verstraete Avolon opricht. Gesterkt door zijn meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van film, reclame, televisie en theater, en eigenaar van de firmaTwylite die zich specialiseert in presentaties en verhuur van Licht, besluit hij gestandaardiseerd materiaal dat baseert op prototypes en kleine series op maat van de vele individuele behoeften, voor iedereen beschikbaar te maken. Het duurde amper vijf jaar, voordat AVOLON vertegenwoordigd was op alle vijf continenten. Het volledige gamma is sinds 2007 beschikbaar in 110V60Hz voor het Amerikaanse continent. Onze jonge, dynamische en competitieve ploeg in hartje Brussel, is één en al oog en oor voor de wensen van de klanten.

We zijn evenzeer bezorgd om onze competitiviteit als om de duurzaamheid en het ecologische karakter van onze producten, en willen tezelfdertijd het innovatieve aspect niet uit het oog verliezen. AVOLON is altijd al een fan geweest van Fluo en is trots producten met een extreem laag verbruik voor een superieur rendement zonder warmte emissie aan te bieden.

Overigens wordt het volledige Avolon gamma in België geproduceerd. Al onze producten zijn: RoHS – Dimbaar van 100 tot 1% (standby functie “black out” bij 0%) – Volledig ontstoord zowel wat stralingsstoring als contactstoring betreft – Flicker vrij.

No Noise

No Heat

Light Weight & Compact

Dimmable Without Color Change

Flicker Free

Made in Belgium

Start typing and press Enter to search